Gaat u bouwen of verbouwen?

Elektriciteit is een must of het nu gaat om een kleine gezinswoning of een riante villa. Tijdens het bouwen of verbouwen is het erg voornaam dat alle werkzaamheden goed op elkaar volgen, ook de elektriciteitswerken horen hierbij. 

Nieuwbouw

De meeste mensen bouwen maar één keer, het is dan vanzelfsprekend dat men zoveel mogelijk luxe en comfort wil binnen hun budget. Naargelang uw behoeften en wensen stellen wij een duidelijke offerte op. Deze offerte is opgedeeld in de verschillende fases, van kap- en slijpwerken tot oplevering en keuring van de elektrische installatie.

Doordat wij samenwerken met de 2 grootste spelers op de markt (nl. Niko & Bticino) bent u er altijd zeker van dat er niets over het hoofd wordt gezien. 

Renovatie

Bij de aankoop van een oudere woning komen altijd bepaalde werkzaamheden kijken. Uw elektriciteitsvoorzieningen zijn erg belangrijk, zowel voor uw comfort als ook voor uw veiligheid.

Op de pagine storingen hebben wij een lijst gemaakt van de meest voorkomende elektrische problemen die vooral bij oudere woningen voorkomen.

Bij uw renovatie komen wij ter plaatse en bekijken uw huidige installatie. Samen met u bespreken wij welke werkzaamheden die noodzakelijk zijn om de installatie conform te maken met de wettelijke reglementeringen. De uitvoering gebeurt altijd correct, met de hoogste zorgen en op de afgesproken tijden.

Indien u dit wenst, voorzien wij na de werkzaamheden een nieuwe keuring van de volledige installatie bij een erkend keuringsorganisme.

U hebt een vraag over elektriciteitswerken?