Diensten

Als vooraanstaand elektriciteitsbedrijf streven wij ernaar om uw energiebehoeften op maat te bedienen. Met een breed scala aan diensten bieden wij oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en streven wij ernaar om de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw elektrische systemen te optimaliseren.


Elektriciteitswerken: Onze gekwalificeerde elektriciens staan klaar om diverse elektriciteitswerken uit te voeren, of het nu gaat om het installeren van nieuwe systemen, het upgraden van de bestaande elektriciteitskast of het uitvoeren van reparaties en onderhoud. Wij streven naar veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in al onze projecten.


Laadpalen: Met de groeiende vraag naar elektrische voertuigen is de installatie van laadpalen een cruciale service geworden. Welek biedt deskundige installatie van laadpalen voor thuis, bedrijven en openbare ruimtes, waardoor u kunt profiteren van snel, efficiënt en veilig laden.


Thuisbatterijen: Het maximaliseren van zelfvoorzienendheid en het verminderen van uw energiekosten zijn mogelijk met onze thuisbatterijoplossingen. Deze batterijsystemen slaan overtollige energie op die overdag wordt opgewekt door zonnepanelen of via het elektriciteitsnet, zodat u deze later kunt gebruiken wanneer de vraag hoog is of wanneer het netwerk uitvalt.


Verlichting: Of het nu gaat om binnen- of buitenverlichting, Welek biedt advies, installatie en onderhoudsdiensten voor diverse verlichtingssystemen. Van energiezuinige LED-verlichting tot slimme verlichtingsoplossingen, wij helpen u bij het creëren van de juiste sfeer en het optimaliseren van energieverbruik.


Met ons toegewijde team van professionals streven wij ernaar om u te voorzien van hoogwaardige elektriciteitsdiensten die voldoen aan uw behoeften en verwachtingen. Neem vandaag nog contact op met Welek om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw elektrische systemen te optimaliseren.